JAZZ PÅ DANSK

JAZZ PÅ DANSK



I ugen op til denne koncert er det “Spil-dansk-uge” i hele landet, og dette er så JIVE’s bidrag til at sætte fokus på det danske i jazzens tonesprog.

 

JIVE har bedt pianisten Martin Schack om at lægge vejen forbi Bygningen med sit fremragende orkester, “SPIL DANSK”, bestående af den i Østrig bosatte bas-professor Morten Ramsbøl, internationalt efterspurgte Morten Lund på trommer og den Kolding-baserede saxofonist Michael Olsen. Det er fire fine herrer, der kender den danske sangskat til bunds OG som kan jazzificere den, så den lyder helt frisk og original og alligevel genkendelig.

 

Til denne koncert, som er en eftermiddagskoncert, kan vi absolut anbefale at tage samtlige medlemmer af familien med, såvel børnene som de ældre. Vore elskede, danske melodier og deres harmoniske struktur kan sagtens holde til en “foryngelseskur”. Måske er det netop det, der skal til for at holde traditionen levende. Kom til denne koncert, hvor dansk musik holdes fornemt i live af fire mesterlige musikere. Alle kan være med her.

Piano: Martin Schack - Sax: Michael Olsen - Bas: Morten Ramsbøl - Trommer: Morten Lund

Dato
søndag 5. november 2017
Arrangør
Start
15:00
Dørene åbner
14:30
Billetsalg i døren

Find vej