HUN Solo

HUN Solo



HUN SOLO

Med Sys Bjerre, Mendoza, Cajsa Siik, Kirstine Stubbe Teglbjærg og Nana Jacobi.

 

HUN SOLO er koncertoplevelser, hvor fem forskellige kvindelige artister spiller hver sin solo-koncert. Konceptet er sat i søen med ønske om at sætte spot på flere af de mange kompetente og interessante kvindelige kunstnere, der findes i musiklandskabet. Til efteråret 2017 kan HUN SOLO præsentere disse fem fantastiske kunstnere:

 

Sys Bjerre er kendt for iørefaldende melodier og personlige tekster. På opdagelsesrejse i sit eget liv, med sangene som logbog, ønsker Sys at inspirere lytteren til at finde nye måder, at tolke sin egen historie på.


Mendoza
er nattens dronning og garant for det hudløst ærlige, der i hendes musik kommer til udtryk i opløftende lydsider. Elektroniske beats der både kan  starte et rave, og bibeholde en usammenlignelig skrøbelighed.


Cajsa Siik
byder på mørke og eksperimentelle popnumre med en avantgardistisk dimension. Det dystre og det følsomme møder hinanden i et atmosfærisk lydbillede præget af svenskerens transcendente stemme.


Kirstine Stubbe Teglbjærg
har tidligere stået i front for Blue Foundation. Hun skaber de smukkeste møder mellem drøm og støj. Hendes anmelderroste album ”Hamskifte” er tekster med dansk poesi af høj klasse.


Nana Jacobi
har ry for at levere gåsehudsfremkaldende liveoplevelser, og spiller melodisk, filmisk, sensuel pop. Hendes seneste album EXPANDER skabte overskrifter som ”en inspireret outsider tæt på mainstream”.


Hver kunstner går alene på scenen, med al den intimitet og intensitet, det indebærer. Man vil derfor komme til at opleve fem unikke, liveoptrædener med hvert sit særegne, musikalske udtryk.

 

Dato
lørdag 28. oktober 2017
Arrangør
Start
21:00
Dørene åbner
20:30
Forsalg
135,-
Dørsalg
155,-
Køb billet

Find vej