Fredrik Lundin

Fredrik Lundin

OG “DE 5 PÅ NYE EVENTYR”


Altid eventyrlystne Fredrik Lundin har været rundt i Østersø-området for at samle musikere til dette projekt. Fra Polen kommer den stærke trompetist Tomasz Dabrowsky, fra Sverige kommer Petter Hängsel på trombone og Joel Illerhag på bas + “selvskabt instrument”. Endelig er Danmark repræsenteret med trommeslageren Anders Provis og kapelmesteren selv, Fredrik Lundin, på saxofoner.


Du skal forvente unge, søgende musikere, der arbejder med originale Lundin-kompositioner. I disse kompositioner er der gennemkomponerede, melodiske passager alternerende med friere improvisationer. Det er med garanti spændende, for musikerne er fremragende, og Fredrik Lundin har ALTID noget på hjerte. Det er et lille, stort orkester - få personer med en stor fælles lyd. Der er masser af klangmuligheder i de tre blæsere og bas/trommer.


Aftenens orkester er altså et moderne orkester, der tør prøve nye grænser af uden at sætte tilhørerne af. Vi bliver udfordret, men sådan er jazz også. Eventyret kommer til de, der opsøger det!

Sax: Frederik Lundin - Trompet: Tomasz Dabrowski - Trombone: Petter Hängsel - Bas: Joel Illerhag - Trommer: Anders Provis

Dato
onsdag 25. oktober 2017
Arrangør
Start
19:30
Dørene åbner
19:00
Billetsalg i døren

Find vej