Defecto

Defecto



DEFECTO var håndplukket support til RAMMSTEIN i Horsens i maj, og forinden da for METALLICA i Royal Arena. Dette, sammen med at være blevet spottet af grammy-vinder og internationalt kendte producer, Flemming Rasmussen (Metallica), bevidner at DEFECTO uden tvivl er en af de mest lovende tilføjelser til den danske metalscene i nyere tid.  

DEFECTO bidrager med intelligent og melodisk progressiv metal, som har givet bandet national opmærksomhed og anerkendelse. Massive riffs, gigantisk-lydende catchy omkvæd, grandiøs symfoni og teknisk overlegenhed er blandt de ting, der kendetegner DEFECTO’s musik.


DEFECTO har kun udgivet et enkelt album – den yderst kritikerroste ”Excluded” fra 2016 – men spiller alligevel udsolgte tours i Danmark, samt på festivaller som COPENHELL. Derudover vandt DEFECTO High Voltage’s pris for ”Årets Upcoming Band” i 2017 samt ”Best Metal Act” fra Underground Music Awards 2012.

 

DEFECTO er absolut et band, man skal holde øje med, og deres kommende andet album med planlagt release i slutningen af 2017 er endnu et skridt ud i at bevise deres massive potentiale

Dato
fredag 20. oktober 2017
Arrangør
Start
21:00
Forsalg
90,-
Dørsalg
110,-
Køb billet

Find vej