Blaue Blume

Blaue Blume



Efter knap et år isoleret i et studie, hvor Blaue Blume har skrevet nyt materiale, er den anerkendte art-pop kvartet nu klar med en tour rundt i Danmark med en kort afstikker til Tyskland. Touren bliver i forbindelse med en EP udgivelse, hvorfra første track ”Macabre” allerede er ude.


BLAUE BLUME havde stor succes med debutalbummet ”Syzygy” der blev hædret med seks stjernede anmeldelser, fik nomineringer i flere awardshows, bragte bandet på tour i Skandinavien, Tyskland, Holland, Belgien og Schweiz - med adskillige udsolgte koncerter - samt nogle af de vigtigste festivaler i Europa. Bl.a. Eurosonic, By:Larm, Roskilde Festival og Pukkelpop.

Udover et skamrost debutalbum er Blaue Blume blevet anerkendt for deres intense live koncerter, hvor publikum bliver draget helt ind i et dramatisk og dynamisk univers, som på en gang formår at være kompromisløst og perfektionistisk med en iboende vildskab, der kendetegnes af bandets tætte sammenspil og forsanger Jonas Smiths unikke vokal, hvorom Gaffa Norge skrev: ”måske Skandinaviens største stemme”. 

 

”Vi har altid forsøgt at gøre vores koncerter til en helhedsoplevelse - et rum vi går ind i sammen med publikum om man vil. Vi har altid fundet det interessant om vi kunne skabe dette på så overbevisende vis at publikum fik lyst til at deltage tillidsfuldt og fordomsfrit. Når dette lykkedes føler vi virkelig, at vi skaber noget helt specielt sammen med publikum. Vi ønsker, at én sådan stemning skal skabe en platform hvorfra vi kan præsentere nyt som gammelt materiale side om side i en naturlig bevægelse, for vi glæder os meget til at komme ud og spille nye sange - både fra den kommende EP, men også endnu uudgivet materiale. Kreativt sker der nogle interessante ting for os lige nu, og vi er spændte på at vise de nye lyde frem. Vi føler vi bevæger os musikalsk hele tiden, og vi vil gerne give publikum et indblik i denne proces. Det giver samtidig mulighed for, at vi som band kan mærke friskhed ved numrene sammen med publikum, hvilket kan give en særlig energi.” Forklarer bandet.


Touren starter d.16.november på Posten i Odense, hvor publikum altså kan forvente at høre en masse nyt materiale samt sange fra ep’en ”Beau & Lorette” og ”Syzygy”.

 

Datoer:

16.nov Posten, Odense

17.nov Bygningen, Vejle

18.nov Studenterhuset, Aalborg

23.nov Sønderborghus, Sønderborg

24.nov Prinzenbar, Hamborg

25.nov Berghain Kantine, Berlin

1.dec Godset, Kolding

2.dec Fermaten, Herning

8.dec Musikhuzet, Bornholm

9.dec Gimle, Roskilde

Dato
fredag 17. november 2017
Arrangør
Start
21:00
Dørene åbner
20:00
Forsalg
160,-
Dørsalg
180,-
Køb billet

Find vej