Mellemblond

Mellemblond

Support: Filip


Poetisk, vedkommende og knivskarp.

 

Elsker du C.V Jørgensen, Ulige Numre, Nikolaj Nørlund, Folkelubben, og andre kunstnere, hvis musik er båret indholdsrige dansksprogede tekster, vil du straks forelske dig i MELLEMBLOND.
Og du folde din forelskelse helt ud, levende LIVE, denne fredag aften i Bygningen, hvor Mellemblondt tilmed får support af det unge super talent FILIP.

Mellemblond laver dansk indie og deler musikalsk landskab med kunstnere som Ulige Numre, Folkeklubben og Nikolaj Nørlund.
Forårets turne har fokus på den vellykkede anden udgivelse, ’FRA ET STED’, der udkom den 20. april 2015, og hvor førstesinglen ’Ryster’ fik airplay på både P4 og P6!

Det er et modent og lyrisk rock-album. En kontrastfuld rejse fra reelle rocknumre til stille klaverballader. De dansksprogede sange er som vanligt hos Mellemblond præget af poetiske

syner og sansninger, men et nyt realistisk blik på tingene gennemsyrer også pladens ti numre. Der ses tilbage på den tidlige ungdom, ryddes op i ”lige nu” og skues fra det hjemlige vindue og ud i den vide verden.
Mellemblond har siden debutpladen sat nye standarder for, hvordan dansksproget rock kan lyde og udgivelsen ’Lysvågen’ fra 2013 var årets bedst anmeldte plade og nomineret til hele 4 Steppeulve! Denne udgivelse skrev for alvor Kristoffer Munck Mortensen ind i en sangskrivertradition, der tæller navne som Jens Unmack, Nikolaj Nørlund og C.V. Jørgensen.

Hvis man synes at have set navnet FILIP annonceret som support før, er det ikke helt ved siden af. For udover at have åbnet ballet for en lang række danske navne, som Christopher, Düne, Michael Falch og Rasmus Walter m.fl. har han også være håndplukket support for internationale notabiliteter som James Blunt, Sir Elton John, og ikke mindst for Simply Red i Odense i oktober.

Igennem de sidste par år har Filip regelmæssigt været i London, hvor han har indspillet sin nye EP "House of Cards" sammen med grammy-vindende producer Andy Wright. Og det er fra studiet i London han kender Simply Red og forsangeren Mick Hucknail, der personligt inviterede ham til at varme op ved koncerten i Arena Fyn.

Dato
fredag 29. januar 2016
Arrangør
Start
21:00
Dørene åbner
20:30
Forsalg
90,-
Dørsalg
110,-
Køb billet

Find vej