Mega Reggae Bash m/ Partiet

Mega Reggae Bash m/ Partiet

Blunt


Det sensationelle og højaktuelle svenske reggaeband, Partiet, drager i foråret 2016 på bandets første Danmarksturné.

 

Det sker i forbindelse med udgivelsen af den nye plade, ”Upp til Dans”.

Partiet er i øjeblikket Sveriges hotteste og mest omtalte reggaeband. Bandet har spillet overalt i broderlandet og anerkendes som et af Sveriges dygtigste og mest seværdige livebands. Partiet får meget fine anmeldelser for deres liveoptrædener og har blandt andet fået 5/5 stjerner på den prestigefyldte festival, Öland Roots, to år i træk. 

Den karismatiske forsanger, Fredrik Boltes, fører an i et sceneshow som er fyldt af overraskelser og energi. I titlen som ”Partileder”, har Fredrik Boltes igen og igen markeret sig i den offentlige debat i Sverige – herunder har han været en stor kritiker af Sverige Demokraterne og højredrejningen i samfundet. Partiet er garanter for en eminent reggaefest med masser af sprudlende energi og velklingende og lyttervenligt materiale. 

For at have nogle danske tolke ved hånden, tager de aarhusianske BLUNT med sig på touren. Som Danmarks allerførste alternative reggaeband, der blander groovy hård rock og reggae, har BLUNT skabt deres helt egen genre og lyd. I 2015 turnerede de i hele landet med deres spritnye og hårdtslående udgivelse, ”SUGAR DADDY”.

Et album der har fået fine anmeldelser, og da BLUNT frigav det på ATLAS i Aarhus i august, måtte folk afvises i døren. Den nye plade træder nye skridt, men indeholder samtidig den opskrift der har reddet BLUNT sit store nationale publikum; nemlig hård groovy rock n roll og svedig og festlig reggae. Bandet har med denne genrecocktail været en definerende faktor på den Århusianske live-scene i mere end et årti, og er særlig kendt som energiske entertainers med stor musikalsk charme.


Dato
fredag 20. maj 2016
Arrangør
Start
20:00
Dørene åbner
19:30
Forsalg
100,-
Dørsalg
120,-

Find vej