Mathilde Falch

Mathilde Falch



Troværdig, pulserende og iørehængende rock.

 

Mathilde Falch udsendte i efteråret 2015 det nye album 'Alle Taler'. Begge singler derfra; 'Alle Taler' og 'Ild I Min Røg', er playlistet på DRP4 og albummet er straks efter udgivelsen blevet 'Ugens Album' på DRP4. Albummet er det tredje i rækken fra den unge sanger. Mathilde har indspillet albummet i samarbejde med det unge producertalent, guitaristen Christian Ki.

 

Med ti sange om relationer, det fordummede massemenneske, afhængighed, tilgivelse og savn viser 25-årige Mathilde Falch nok en gang, at hun er en sangskriver med meget på hjerte. Med sig har hun en kærlighed til rock der er større end til pop. Og Mathilde Falch er stadig en sjælden fugl i sin generation. Sammen med Christian Ki skruer hun på dette album op for en mere alternativ rocksound uden at give afkald på det melodiske og det særlige nærvær, der er så kendetegnende for hende.

 

Siden Mathilde Falchs roste debutalbum 'Lad Mig Gå Fri' udkom i 2012, har den nu 25-årige sangskriver turneret land og rige rundt med sit band, såvel som solist. Mathildes single '1000 Grunde' fra 'Bag Mine Øjenlåg' har været på GAFFAs liste over 'Ugens bedste sange' og den var også blandt de 10 mest spillede numre på P4 ved udgivelsen. Samtidig har Mathilde siden februar 2015 varetaget posten som ambassadør for Landsforeningen Sind.

Dato
fredag 9. september 2016
Arrangør
Start
21:00
Dørene åbner
20:30
Forsalg
120,-
Dørsalg
140,-
Køb billet

Find vej