De Frigjorte, I'm Never Die, Andreas Sabat

De Frigjorte, I'm Never Die, Andreas Sabat



 

Det danske rockband De Frigjorte, debuterede med "DemoPromoDemo" d 1. marts. Og selv om dette er første udspil for bandet, er det erfarende herrer, som udgør De Frigjorte. Bandet består af medlemmer fra metalbandet Memorial og rockbandet Blank. Memorial nåede fra 2007-2011 at udgive to roste albums på det engelske pladeselskab Copro Records/Casket Music og foruden et utal af koncerter i Danmark og Tyskland, blev det i samme periode til tre europa tours. Blank udgav i sin tid to albums på det danske selskab Cope Records og har bl.a. optrådt i Parken, KBH.
 
De Frigjorte, spiller egne sange, i stil med Magtens Korridorer, D-A-D, Gasolin', Skullclub, Red Warszawa og vil med garanti levere en medrivende, energisk og underholdende koncert! Det er guf for alle med hang til solide guitar-riffs, bøllekor og velskrevene danske tekster, om at nyde livet.
 
Hør "DemoPromoDemo" - via bandets Royal Beer side: www.royalbeer.tv/bands/de-frigjorte

Se også De Frigjorte facebook


 
Til at åbne aftnen, er lokale I'm Never Die sat på.
I'm Never Die er et alternativt indie rock band fra Vejle som består af 3 unge gutter fra Vejle. De laver noget lækker musik og kan for alvor sparke en aften igang.

 

Se også I'm Never Die facebook
 
Aftenen lukkes af Andreas Sabat.
Andreas Sabat har været en del af Vejles ungdomsmusikerscene i mange år, men er nu på vej frem med sin helt egen stil. Sammen med et backing orkester på 3 mand har Sabat cementeret sig som en musiker med store fremtidsambitioner i musikbranchen, og med sine eksperimenterende akkordprogressioner og skæve rytmer er han godt på vej. Det mærkes tydeligt at Sabat trækker inspiration fra bands som Dizzy Mizz Lizzy, og hele 90’ernes progressive rock scene, men formår stadig at sætte sit eget islæt på genren, og der igennem stadig holde sig nyskabende og frisk.


Se også Andreas Sabat facebook
 
Facebook til selve arrangementet


Dato
fredag 13. maj 2016
Arrangør
Selvarrangør
Start
20:30
Dørene åbner
20:00
Dørsalg
50,-
Billetsalg i døren

Find vej