Dawn Of Demise / Billy Boy In Poison

Dawn Of Demise / Billy Boy In Poison

Support: The Tombless


DAWN OF DEMISE er et silkeborggensisk death metal band der har fundet inspiration i den amerikanske scene; dette værende både lyden, der kom fra Florida i starthalvfemserne og den bølge af bands fra New York-området, der spillede den tungere version af genren. Med 12 år på bagen, over 100 koncerter i Dk samt fire pladeudgivelser på diverse amerikanske pladeselskaber, er bandet ved at være et af de mere rutinerede death metal bands fra Danmark. Liveoptrædener er noget som bandet er mest kendt for - f.eks. kan nævnes prisen for bedste liveband ved Danish Metal Awards, hvor bandet var nomineret sammen med bands som: Volbeat, Hatesphere og Mercenary.

På livefronten kan bandet bl.a. skrive følgende på deres cv: Tour i Indien, koncerter i Finland og Tyskland, adskillige DK-tours med bands som: Hatesphere, The Burning, Corpus Mortale, Illdisposed osv., Copenhell (hvor bandet slog publikumsrekord på Pandæmonium-scenen), Roskilde Festival, 2 Headbangers Ball-tours, adskillige optrædener på Aalborg Metal Festival, Godzzfest, Århus Fee Metal, Royal Metal Fest, opvarmning for bands som Nile og Suffocation osv.

Men denne gang tager de endnu en tørn på landevejen, og dette sammen med københavnske BILLY BOY IN POISON der spiller moderne dødsmetal, krydret med energi fra ‘core og groove a’la Gojira.
Det er en aggressiv og tung, men samtidig varieret cocktail, som blæser på genregrænser. De udgav i 2013 det meget roste debutalbum “Watchers” gennem Mighty Music og produceret af Jacob Hansen.
Med optrædener på Copenhell og Aalborg Metal festival, en række tours i udlandet og supportjobs for bl.a. Aborted, Hatesphere, Vildhjarta og Trigger the Bloodshed har BBiP markeret sig som et hårdtslående og respekteret liveband. På scenen skinner mange års erfaring igennem, og varen leveres hver gang.

 

SUPPORT:
Som om 2 stk. TONSTUNGE bands ikke skulle være nok, er der tilmed opvarmning ved THE TOMBLES. Et old school dødsmetalband fra Kolding der trækker på inspiration fra den svenske og amerikanske scene.

The Tombless blevet dannet i 2010 under navnet Aborted Stillborn af Bassisten Ric, Guitaristen Christian og trommeslageren Johan, men skiftede navn til The Tombless i 2013, da vokalisten Jakob kom med. I 2015 fuldendtes lineup’et med Guitaristen Ali. The Tombless har bl.a. spillet Metal Magic Festival, Hobbs’ Angel of Death Metal, Mono Goes Metal og Dampf Fest 6, samt delt scene med bands som: The Arcane Order, 9000 John Doe, Vallis Mortem og Justin Hate.

Dato
lørdag 7. maj 2016
Arrangør
Start
20:00
Dørene åbner
20:30
Forsalg
90,-
Dørsalg
110,-
Køb billet

Find vej