Copenhagen Slim Band (DK) featuring Little Boogie Boy (NL)

Copenhagen Slim Band (DK) featuring Little Boogie Boy (NL)



Chicago blues, Delta blues & storby soul serveret af Hollands stærkeste bluesmand
med backing af rutinerede CPH Slim Band

 

Nisse Thorbjørn er en af vinderne af prisen som "Årets Danske Bluesnavn" og har tidligere besøgt CROSSROADS i selskab med både "Robert Johnson Tribute" og John Primer, og det var John's Europa tour der gav Little Boogie Boy og Nisse Thorbjørn muligheden for at lave musik sammen.

Little Boogie Boy er en af Hollands måske stærkeste bluesmand og hans store stemme og guitarspil der minder en del om Otis Rush og Snooks Eaglins måde at gribe guitaren koblet med charme og stor kærlighed til musikken skal opleves.

Hein "Lil Boogie Boy" Meijer - Sang/Blues guitar
Nisse Thorbjørn - Mundharmonika/sang/guitar
Rune Højmark - Guitar/pedal steel
Michael Strange - Trommer
Fredrik Damsgaard - Bas

Chicago blues og storby soul er kernen af repertoiret i Nisse Thorbjørns rutinerede kvartet, men der krydres også med afstikkere til Delta Blues og lignende.
Bandet har 8 år på bagen og bliver flittigt brugt som backing af diverse blues headlinere fra USA når de besøger Skandinavien.


I 2015 har CPH Slim band optrådt på bl.a. Frederikshavn og Horsens Bluesfestival som backing for Lurrie Bell (Chicago, USA).
Nisse Thorbjørn har også udgivet CD’en “CPH Slim” som fik 4 hjerter i Politiken og han er vinder af prisen som “Årets Danske Bluesnavn 2009".


Udover Nisse Thorbjørn består bandet af Rune Højmark der har været med hele vejen fra start. Rune optræder med andre kendte navne på den danske blues og folkscene og har udover CPH Slim Band optrådt med med “One Eyed Mule” og “Chasing Grace” blandt andre.


Kvartettens trommeslager Michael Strange har blandt andet medvirket på Jamie Cullums udgivelse “Twenty something” der gik verden rundt.


Bassen bestrides af Fredrik Damsgaard, der er kendt som pt. en af Danmarks bedste basister.

Dato
fredag 26. februar 2016
Arrangør
Start
20:00
Dørene åbner
19:00
Billetsalg i døren / Kr. 150 / Medlem Crossroads Kr. 100

Find vej