Black Income & Dear Delusion

Black Income & Dear Delusion

RELEASE PARTY


Single og video aktuelle BLACK INCOME og DEAR DELUSION er, netop denne dag, klar med spritnye albums.

 

De er begge signet på Mighty Music / Target Group og fuldlængde albums udkommer worldwide.

 

BLACK INCOME

BLACK INCOME leverer Dark Grunge / Fuzz Rock, uden pis og helvedes veludført. BLACK INCOME’s til tider skæve og udfordrende kompositioner i kontrast til de solide riff's udgør  kernen i bandets stærke numre.
Med deres realistiske og ærlige udtryk, får de tingene til at gå op i en højere enhed, og tager deres publikum med på en rejse i deres uendelige farvede univers. De ligger i ske med den tidsløse 90’er Grunge, samt Fuzz-Rockens elementer - såsom Queens Of The Stone Age, Tool, Alice In Chains, Stone Temple Pilots. Fire fyre der alle er uhjælpeligt smittet af 90'ernes melodiske Grunge, uden at skulle gentage historien.

BLACK INCOME havde premiere på deres første ”Officielle” single samt video ved navn ”EVERYTHING” på Tyske ROCKHARD.DE D.9 Oktober 2015. Singlen har fået rigtig god modtagelse og kan streames / downloades digitalt på iTUNES / Spotify etc. Video kan ses på YouTube / facebook og www.blackincome.dk
Siden 2012 har de støbt fundamentet til det, man i 2015/16 kan kalde noget af det mest solide Rock udgivet fra dansk jord. 
Bandet startede 2013 med at besøge det legendariske Medley Studio i København, her påbegyndte bandet deres indspilninger til deres kommende album ”Noise Pollution" som er produceret af Søren Andersen, kendt fra bl.a. Electric Guitars / Glenn Hughes / Mike Tramp mm.
“Noise Pollution" er 12 hårdtslående og ekstremt veludførte og velskrevne sange med fokus på de fede riff og den catchy’ melodi.


DEAR DELUSION 

DEAR DELUSION er sin egen personlige rockgruppe, der møder verden med sin helt egen kompromisløse agenda. Grundet medlemmernes forskellige musikalske baggrunde kan bandets lyd bedst beskrives som en blanding af melodiøs powerrock og progressiv hardrock med et strejf af grunge.
De søger de mest intense veje i musikken, og leverer den i et massivt og direkte udtryk. Bandet veksler mellem hårdtslående rockkaskader og melodiske penselstrøg, der i én fusion skaber den personlige og unikke lyd: Dét der i sidste ende udgør Dear Delusion. Live-mæssigt er energien bandets vigtigste pejlemærke; der bliver ikke spillet en Dear Delusion-koncert uden at bandet giver sig selv fuldt ud i søgen efter den rå ekstase.

I 2013 udkom debutalbummet, Imprisonment, I Januar 2016 udkommer den ventede opfølger Sleep of Reason. Lyt til den nyeste single - Righteous Man her

Dato
fredag 15. januar 2016
Arrangør
Start
21:00
Dørene åbner
20:30
Forsalg
90,-
Dørsalg
120,-
Køb billet

Find vej