Alternativ Torsdag

Alternativ Torsdag

m. BISSE og DEN FJERDE VÆG


BISSE


Mandag d. 22.februar udkom Bisses nye album “Happy Meal”, som samtidig var sidste del af hans såkaldte blodtrilogi. Hermed cementeredes et historisk hæsblæsende debutår for den nye danske kunstner. Siden marts
2015 har han udgivet ikke færre end fire albums! Og det har ikke skortet på anmeldernes begejstring. Politiken gav 6 hjerter i en samlet anmeldelse af Bisses blodtrilogi, og kaldte den “et af de mest sindsoprivende, følelelseshærgende danske værker nogensinde”
Ligeledes gav Soundvenue en 5-stjernede anmeldelse af hans udsolgte koncert på Ideal Bar i marts 2016, og skrev “Aftenens forestilling flåede dansk mindreværd fra hinanden, og gav os et dundrende talent på et sølvfad” 
I sommeren 2016 spiller Bisse på Roskilde Festivals hovedprogram, ligesom han vil turnere landet rundt i efteråret. Og han hviler ikke på laurbærrene - til efteråret bebuder han sit femte album, der vil vise nye sider af Bisse.


DEN FJERDE VÆG


Med stort melodisk overskud og halvgakkede arrangementer lykkes det for Den Fjerde Væg at skrive dansksprogede sange, der både er en smule sære og enormt elegante.
På trods af de til tider småkryptiske sangstrukturer fremstår musikken umiddelbar og let. Forfriskende og fuld af  overraskelser.
Med debutalbummet ”Drengekys” høstede gruppen flere fem- og seksstjernede anmeldelser i danske medier.

Dato
torsdag 27. oktober 2016
Arrangør
Start
19:30
Dørene åbner
19:00
Forsalg
100,-
Dørsalg
120,-
Køb billet

Find vej