Malene Kjærgård

Malene Kjærgård



MALENE KJÆRGÅRDS GLADE FØDDER


Med sine nu 28 år er Malene Kjærgård trådt ind i dansk jazz’ dronningerække på vokalsiden. Nu bliver hendes fodaftryk i jazzen målt med de store sangerinders. Her kan nævnes Sinne Eeg, Veronica Mortensen, Cæcilie Norby, Helle Hansen og Katrine Madsen som de naturlige sammenligninger. Malene kjærgård har nu foden indenfor og er parat til “at sparke røv” på jazz­scenerne, som det hedder på nudansk.

Hendes debut­cd hedder “Happy Feet”. Publikums fødder bliver glade af at være sammen med Malene Kjærgård. Hendes lette og naturlige swing får dem til automatisk at vippe op og ned. Malene Kjærgårds glade fødder inviterer gerne andres fødder til dans og bevægelse. Musikken er glad og kærligheden er altid nær i musikken. Med kærligheden følger også den anden side, melankolien. Malene mestrer begge udtryk.

Malene Kjærgård definerer sig selv som sanger OG komponist, to ligeværdige sider. Hermed er det også antydet, at en del af aftenens repertoire vil være originale kompositioner fra Malenes hånd. Hun har blandt andet lavet nummeret “Temporary Love Affair” med DR Big Band, en fantastisk swingende sag, som gav hende 2. plads i en komponist­konkurrence. Hør det her: www.youtube.com/.., og det står klart, at også en komponist­karriere står helt åben for Malene Kjærgård. Det er en sangerinde med masser af talent, swing og power, du kan høre denne aften.

Orkestret bag hende (guitar, bas og trommer) forstår virkelig kunsten at akkompagnere aftenens hovedperson, så hendes særpræg kommer bedst frem. Mads Kjølby betjener guitaren diskret understøttende ­ så stemmens fine og nuancerede fortolkning træder frem. Den norske trommeslager, Snorre Kirk nærmest underspiller, præcist accentuerende. Bassisten Tobias Dall Mikkelsen bidrager til det lyse og transparente lydbillede. Hele gruppen har fundet et udtryk, der fremstår helstøbt i sin lethed. Dette er lys og glædesfyldt musik til en måske råkold efterårsaften.

Kom og få varmet fødder og sjæl i selskab med Malene Kjærgård og hendes fantastiske orkester.


Dato
tirsdag 20. oktober 2015
Arrangør
Start
19:30
Dørene åbner
19:00
Dørsalg
120,-
Medlem JIVE kr. 100,- / Under 26 år: kr. 60,- / Billetsalg i døren

Find vej