Lord Siva & Danni Toma

Lord Siva & Danni Toma

ILIVE Tour


Lord Siva & Danni Toma tager på dobbelt tour


Det aalborgensiske musik kollektiv IIIVE (udtales i live), der består af artisterne Lord Siva og Danni Toma, samt produceren Noodle, går sammen for at indtage Danmarks live-scener til efteråret med turnéen de kalder IIIVE TOUR.

Efter udgivelsen af Lord Sivas anden EP ”180”  i december 2014, har tiden ikke stået stille for den unge rapper og sanger. Han har opnået store roser for sin nyskabende lyd, sine ærlige tekster og især hans visuelle udtryk, der blandt andet kan ses i videoen til hans nyeste single ”Tilbage”. I februar gennemførte han sin første turné, hvor et imponerende billetsalg på de blot 5 koncerter også satte streg under den voksende interesse for Lord Sivas innovative og ærlige musik. Med hans eksplosive energi og ærlige udtryk har Lord Siva indtil nu, kun i selskab af producer Carl Barsk, stået alene til at indfange publikums opmærksomhed på en scene.

Efter en succesfuld oplevelse som support og special guest på De Eneste Tos Danmarks turné, er Danni Toma klar med sit andet album, der udkommer til september.
Med sin faste samarbejdspartner, produceren Noodle, har Danni Toma altid eksperimenteret med hiphop genren og haft et enormt originalt udtryk; den kommende udgivelse ”Graa” bliver ikke en undtagelse. Danni Toma bliver af mange betegnet som ét af de største talenter i dansk musik.

Dette bliver en unik dobbelt koncert med to af landets mest lovende artister, hvor der vil være en rød IIIVE tråd gennem hele koncert-oplevelsen. Velkommen til IIIVE TOUR!

Dato
fredag 11. december 2015
Arrangør
Start
21:00
Dørene åbner
20:30
Pladser
Ståpladser
Forsalg
140,-
Dørsalg
160,-
Køb billet

Find vej