Bo Evers & Gypsy Vendetta

Bo Evers & Gypsy Vendetta



Bo Evers – manden med ordene i sin magt

Han er blevet kaldt en moderne udgave af Poul Dissing, fået stor ros for sin måde at gribe sangtekster an på samt blevet kategoriseret som ”forfriskende” inde for rytmisk musik

Der er ingen tvivl om, at musikeren Bo Evers er helt sin egen, både hvad angår opbygningen af hans tekster, hans musikalske univers, den hæse stemme og hans måde at anskue verden på.

Den unikke sanger har med sin fængende poplyd med en snert af folk og med sin autentiske lyrik formået at få størstedelen af danskerne til at synge med på hans catchy sange, hvor bl.a. storhittet ”Fred” og ”Barry White” begge indgår i repertoiret.

Det seneste skud på stammen i sangkollektionen er singlen ”Hver Anden Weekend”, hvor Bo Evers optræder i en mere alvorsfuld udgave, når den bundærlige sanger omfavner emnet
skilsmisse og dets mange følelsesaspekter .

Fra band til selvflyvende
Hvis Bo Evers’ stemme virker bekendt, kan det skyldes at den ferme musiker også har været med i det københavnske kvartet Modspil, hvor Bo Evers var forsanger i bandet. Bo begyndte dog at stå på egne ben i 2013, og har gjort det lige siden.

Der hersker ingen tvivl om, at Bo Evers har ordet i sin magt, hvilket han gang på gang har vist med hans intelligente tekster, der rummer både humoristiske aspekter såvel som fremtrædende metaforer om følelser, der bliver perfekt akkompagneret med lyden af Bo Evers’ guitar og fremragende tilstedeværelse.

Lige nu arbejder Bo Evers på sin kommende debut-EP, der forventes at have release i sensommeren 2015.

På touren her tager han bandet Gypsy Vendetta med og spiller i omarrangerede live-versioner. Det er top sejt!

Dato
lørdag 12. september 2015
Arrangør
Start
21:00
Dørene åbner
20:30
Pladser
Siddepladser
Forsalg
100,-
Dørsalg
120,-
Køb billet

Find vej