Koncertkalender - siden opdateres løbende...

APRIL 


NovemberDecemberFredag 24/4 kl. 21.00 NovemberDecember

NovemberDecember er et ærligt og insisterende ’folk’ band, som udgav deres debutalbum ’From The Swing Into The Deep’ i 2014. Et fuldlængde album der med med store armbevægelser kredser om tilværelsens overgange i et amerikansk/skandinavisk folk-univers med korbårede melodier, støvet guitar fingerspil og brusende percussion.

Med udgivelsen kulminerede over et års arbejde i studiet, hvor Aarhus-kvintetten tidligt i forløbet tog
valget om at indspille, producere og mixe hele albummet på egen hånd. Om processen fortæller
bandet:“Vi har haft hænderne så dybt nede i muldet på den her plade, at det var umuligt for os at give slip
på materialet. Derfor føltes det som vores eneste mulighed, da vi besluttede os for at lukke døren til
omverdenen og dykke ned i alle skabende aspekter omkring pladen - helt fra lydnørderier med
gamle båndmikrofoner fra 60’erne til dyrkelsen af albumformatet som platform for den gode
historiefortælling. At døren først åbnede et år senere skyldes nok, at vi undervejs opdagede vores
kærlighed til det udtryk, hvor det realistiske og ubearbejdede skinner igennem produktionen - og
det kan tage utrolig lang tid at fange.”

From The Swing Into The Deep er en plade, der kredser om transitioner og den dynamik, der ligger i
bevægelsen fra noget barnligt og trygt til noget uendeligt og ukendt. Både pladen i sin helhed og
sangene i deres enheder rummer store skift i sound, fortællerperspektiv og stemning, der udfordrer
den traditionelle folk-sangerskrivertradition.
“Vi har dyrket kontrasten mellem den melankoli, der ligger i rejsen væk fra det trygge og den
opløftning, der venter for enden af rejsen. Her har arbejdet med albumformatet betydet meget for os,
og vi har været inspireret af den måde, hvorpå især nogle af 70’ernes store albumklassikere fungerer
som værker, der fortæller en sammenhængende historie fra første til sidste skæring. På den måde
har også sangskriverforholdet mellem Peter Sejr og Steffen Lundtoft betydet, at mange af sangene
lyrisk set taler til hinanden. Det giver pladen et til tider dialogisk udtryk og har udfordret os til at
arbejde med historiens retning også på det instrumentale niveau.”

Arrangør: Bygningen
Dørene åbnes kl: 20.30
Billetter: Kr. 80 - INKL. gebyr i forsalg på billetlugen.dk  / Kr. 100 i døren.  


Søs Fenger Trio i BygningenTorsdag 30/4 kl. 20.00 Søs Fenger Trio

Søs Fenger har de seneste år haft stor succes med at turnere med sit band på landets større scener og festivaler, men også skabt et lille akustisk trio-setup, som man kan nyde godt af på landets mindre spillesteder, hos musikforeninger og i kulturhuse, kirker og teatersale m.fl.

Søs Fenger siger om disse intime koncerter:”..Vi har spillet utroligt meget som kvartet før det voksede og blev fuldt orkester, og er allerede meget trygge ved det skrøbelige udtryk og den luft og plads, der er til at udfolde sig og komme tæt på publikum, når vi spiller akustisk. Nu vil vi prøve at komme længere ind til kernen og spille nogle udvalgte koncerter som trio, dvs. jeg har to musikere med, som jeg har turneret med de sidste 10-12 år; Frederik Damsgaard, kontrabas og Jonas Krag på diverse strengeinstrumenter. De to kender mine sange så godt, at de kan tilføre dem et ekstra lag og være med til at fortolke og improvisere. Vi oplever nærmest en elektrisk ladet stemning i salen, når vi optræder med dette format, man mærker samspillet mellem os på scenen og kan samtidig glæde sig over sangenes spændvidde også i dette mere nøgne format. ”

Ingen tvivl om at Søs Fenger Trio bliver en af årets helt store og nære lytte oplevelser i Bygningen

Arrangør: Bygningen
Dørene åbnes kl: 19.00
Billetter: Kr. 200 - INKL. gebyr i forsalg på billetlugen.dk  / Kr. 220 i døren.


MAJ


Esben Kronborg & ColfachFredag 1/5 kl. 20.00 Colfach og Esben Kronborg

Velkommen til en aften med to af landets mest lovende singer-songwriter talenter med hver sit band. Jesper Colfach og Esben Kronborg

COLFACH er veldrejet og passioneret banjopop og bandet har i efteråret 2014 udsendt deres 3. album The Ocean. Et gennemarbejdet, stemningsfyldt og nærværende album med en tydelig signatur i bandets karakteristiske lydunivers, som er båret af deres store passion for strengeinstrumenter og andre analoge lydkilder. Et omdrejningspunkt igennem hele indspilningsprocessen af det aktuelle album har for Colfach været, at udfolde et lydunivers omkring hver enkelt sang, som er skabt ved at afprøve, eksperimentere samt at lege med lyde og instrumenter. Colfach har uden tvivl en passion for disse stemningsskabende strengeinstrumenter, og der er tydeligt særkende i Colfachs lydunivers ved brugen af mandolin, banjo og akustiske guitarer. Man vil på det nye album også møde lyden af cello, harpe, melodica. Med andre ord alle instrumenter bliver håndspillet . ”Vi har udforsket lidt forskellige måder at bruge instrumenterne og ikke nødvendigvis valgt den traditionelle rolle for det pågældende instrument”, fortæller Jesper Colfach. Live oplever man visuelt COLFACH udfolde sig igennem brugen af banjo, mandolin, ukulele, vilacklaver, trædeorgel og et gribende organisk lydunivers, hvor der er kredset for detaljen.

Horsensianske Esben Kronborg har siden 2010 spillet over 120 koncerter, herunder supportshows for Tim Christensen og Kim Larsen, såvel som optrådt på Jelling, Skagen og
Samsø festival. Med to EP'er i bagagen udgav den 30-årige singer-songwriter sit debutalbum ”Trumpets” i oktober '14, der er blevet flot modtaget af såvel radio som anmeldere. Med
inspiration fra Ryan Adams, Bruce Springsteen og den amerikanske singer-songwriter scene, har Esben med sin markante stemme, markeret sig som en artist, der er ”kommet for at blive”
(Gaffa). I forbindelse med udgivelsen var der releasekoncert i Fængslet i Horsens, og det blev til 9 koncerter på 7 dage i releaseugen. Esben Kronborg og hans sammentømrede band har spillet
sammen fra 2010 og leverer en live-performance, som er så perfekt indfølt og sammenspillet, som det kun kan blive det, når man har mødtes i øvelokalet ugentligt i en 4-årig periode, såvel
som spillet et hav af store som små livekoncerter.

Arrangør: Bygningen
Dørene åbnes kl: 19.30
Billetter: Kr. 100 - INKL. gebyr i forsalg på billetlugen.dk  / Kr. 120 i døren. 


Marie Frank m. BandLørdag 2/5 kl. 21.00 Marie Frank Band

Marie Frank er ude med singleudspil nr. 2, 'Ensomt træ i skoven', fra hendes kommende album, ’Kontinua’. Det danske album udkommer den 30. marts. Sangene på albummet kredser på poetisk vis om sammenhæng og brud. Om at miste hinanden - og måske finde sammen igen. Om kærlighedens indfald og udfald. Men også om afstand og nærvær, og om at komme videre.

Albummet er Marie Franks første dansksprogede udgivelse og markerer på denne måde en ny begyndelse efter næsten 20 år, hvor hun har sunget på engelsk og turneret i både Europa og USA med sin musik. Sangene på 'Kontinua' lægger sig i slipstrømmen på store danske sangskrivere - lige fra C.V. Jørgensen og Sebastian til Tøsedrengene. Ligesom det er tilfældet med 'Ensomt træ i skoven' låner og nyfortolker sangene brudstykker af arvesølvet fra en række danske sange og viser.

Den første single, ’Kontinua’, er også titelsangen på albummet. 'Kontinua' er afledt af det latinske continere eller 'holde sammen' og betegner en ubrudt rækkefølge, hvor overgangen fra det ene til det andet er næsten umærkbar, mens yderpunkterne er klart forskellige. Sangene på det nye album er også inspireret af en række personlige oplevelser i den 41-årige sangerindes eget liv, nære familie og omgangskreds. Men uden store armbevægelser eller overflødigt fedt, formår Marie Frank at skildre livet, når det slår sprækker. Resultatet er et album, der sniger sig ind under huden på lytteren og bliver siddende. Med sit neddæmpede, akustiske udtryk er 'Kontinua' både lyden af forårets boblende forelskelse og efterårets melankolske afsavn.

Når Marie Franks er på landevejen med band er konstellation som følger:
Marie Frank Sang, guitar
Anders Petersen Banjo, marimba, guitar
Søren Poulsen Trommer
Henrik Poulsen Bas

Arrangør: Bygningen
Dørene åbnes kl: 20.30
Billetter: Kr. 160 - INKL. gebyr i forsalg på billetlugen.dk / Kr. 180 i døren.


Onsdag 6/5 kl. 19.30 Kirstin Korb

Denne aften er hovedpersonen den amerikanske bassist og sangerinde Kristin Korb. Vi danskere er så heldige, at hun har gjort Danmark til sit nye hjemland, idet hun - med sin danske livspartner - har valgt at bruge Danmark som base. Det er en gave til os, og vi skal huske at udnytte den enestående mulighed for at opleve en så lysende klar, musikalsk stjerne som Kristin Korb.

Hun er elev af ingen mindre end Ray Brown, en af de allerstørste bassisster, verden har set. Hun er inspireret af Charles Mingus. Det vil sige, at hun er en bassist, der lægger vægten på det melodiske materiale, men ikke er bange for at eksperimentere. På vokal-siden er hun inspireret af Sarah Vaughan og Ella Fitzgerald, som i øvrigt dannede par med Ray Brown i en årrække. På den måde er ringen sluttet og en ny generation kan tage over. Kristin Korb er en meget værdig arvtager til at bringe jazz-stafetten videre.

At Kristin Korb “har fundet hjem” i Danmark og mødt musikalske venner er hendes nye cd, “Finding Home” et godt tegn på. Den nye cd er storswingende og super melodisk. Det er jazz af højeste klasse, som Korb sammen med svenske Magnus Hjorth og norske Snorre Kirk leverer. JIVE og publikum skal nok sørge for, at trioen også “finder hjem” i Vejle denne gang og forhåbentlig mange gange i fremtiden.

Kristin Korb besøgte for halvandet år siden JIVE sammen med altsaxofonisten Jens Søndergaard, hvor vi fik dejligt basspil at høre og enkelte smagsprøver på den sang, som hun også mestrer. I denne koncert får vi hele Kristin Korb; komponisten, historiefortælleren, entertaineren, bassisten, sangeren og mennesket Kristin Korb. Hun har noget på hjerte, en evne til at formidle det menneskeligt og musikalsk og bandet til at fuldbyrde oplevelsen.

Pianisten Magnus Hjorth og trommeslageren Snorre Kirk er to af tidens helt store skandinaviske musikere, som vi også har den glæde at kunne opleve på den danske jazz-scene. De er prægtige legekammerater for Kristin Korb. Tilsammen er trioen af høj international klasse. God fornøjelse!

Arrangør: JIVE
Dørene åbnes kl:
19.00 - koncerten afholdes i Store Sal
Billetter: Kr. 120,- / Medlem JIVE kr. 100,- / Billetsalg i døren    


Torsdag 7/5 kl. 20.00 Doc Houlinds Revival All Stars  

Traditionel jazz

Et orkester af både yngre og ældre garvede jazzmusikkere med en passion for den gamle  og ægte New Orleans musik.  Musikken er swinging og rhytmic i bedste traditionelle stil. Bandet består af 6 mand samt
 " miss sweet  Purnel l "  på pianoet.  Orkestret er velkendt på flere festivaler i Europa. Spillede i 2014 på Tørskind Jazzfestival  og er regelmæssig gæst i New Orleans, hvor de netop igen har optrådt på den historiske festival umiddelbart inden de kommer til Vejle.. Regnes blandt Europas toporkestre.
 

Arrangør: Vejle Jazzklub
Dørene åbnes kl:
19.00
Billetter: Kr. 130,- / Medlem Vejle Jazzklub kr. 80,- / Billetsalg i døren   

 


Fredag 8/5 kl. 20.30 Kent Thomsen & Friends

Så blev det officielt, hvem der er Kent Thomsens venner denne gang:
Solisten er L.P. Simonsen, sanger, guitarist og en fremragende fortolker af The Blues. Han er bosiddende i København, men er såmænd oprindeligt fra Engesvang, så han og Kent Thomsen har begge rødder i den jyske, sandblandede muld. Og det bærer musikken og sangen måske præg af:
 Det rå, upolerede, lige-fra-hjertet, direkte, forståelige, rene, indædte udtryk.
 Med det bid og den personlighed, der skal til.

Resten af holdet består af gamle drenge, der har demonstreret deres livslange kærlighed til The Blues gennem de seneste 30 år:

Martin Jønsson: orgel og klaver.
Erik "Knasen" Sandager: bas
Claus Daugård: trommer
og selvfølgelig Kent T. på guitar.

Når tæppet går, kan vi altså præsentere gammeldaws, elektrisk Chicago-blues, med nerve, varme, nærvær og plads til begejstring. En indædt, sprudlende og menneskelig aften, der kan karakteriseres med L.P.Simonsens (næsten) egne ord:
"The Blues ain't nothing, but a bad man feeling good!"

Arrangør: Crossroads
Dørene åbnes kl:
19.00
Billetter: Se crossroads-vejle.dk  


Lørdag 9/5 kl. 21.00 D/troit - Soul 'N Funk Party

Dansk soul anno 2015.
Mange sko er blevet udtrådt, parforhold forlist, en endeløs række koncerter er blevet spillet og utallige vinyl skiver slidt tynde før drengene fra D/troit kunne debutere med ep’en ”Do The Right Thing”. Og på denne leverer de deres skud på dansk soul anno 2015. Ikke noget man hører hver dag.

D/troit opstår i 2013 hvor Toke, Klaus, Stefan, Mads og Jackie beslutter at de, trods deres noget blege kulør, vel nok kunne lave et soulband. De fem drenge har været venner i en del år efterhånden. Ja nogle endda siden de i teenageårene spillede punkrock og hang ud i Ungdomshuset på Jagtvej. De har drukket øl og det der var værre sammen. Grint og grædt i hinandens arme. Røverhistorierne er fortalt mere end én gang. Så hvorfor ikke forfølge den store drengedrøm sammen om at lave det hæsblæsende soul band.

Efter et par års hårdt slid i øvelokalet og studiet på Vesterbro, en tur til Austin (Texas) for at optage kor med et par utæmmelige sydstats tøser, er bandet D/troit en realitet.
Inden debuten overhovedet er udkommet bliver den spillet på national radio og lyden af de blege danske soul drenge har efterfølgende også nået udlandet, hvor de har ramt både radioshows og blogs.
D/troit er en eksplosiv blanding af soul, funk og kærlighed som i særdeleshed har manglet i Danmark.

BEMÆRK:

Der vil være mulighed for tilkøb af soulfood/cajun buffet inden koncerteren med spisning kl. 18.30.
Disse billetter sælges kun i forsalg

Arrangør: Bygningen

Dørene åbnes kl: 20.30 til koncerten / kl. 18.30 til spisning

Billetter:
Koncerten alene : Kr. 100,- INKL. gebyr i forsalg på billetlugen.dk / Kr. 120 i døren. 
Koncert & spisning: Kr. 200,- INKL. gebyr i forsalg på billetlugen.dk/ Spisebilletter kan ikke købes i døren

 


Onsdag 13/5 kl. 21.00 Electric Guitars

Electric Guitars har feber!

De kan ikke rigtig finde ud af, om det er feberen, der giver dem ild i røven, eller om det er ild i røven, der giver dem feber. Men Mika Vandborg og Søren Andersen har begge dele. Feberen er en helt speciel guitarfeber, strengefeberen, som de har, når de optræder som Electric Guitars. Og det gør de oftere og oftere, og for flere og flere mennesker rundt omkring i verden.
De er netop vendt hjem fra en turne i Tyskland, der bringer antallet af koncerter i 2014 op omkring de 70, og snart stikker de af igen til USA og Frankrig, inden det gælder 20 shows i Danmark i foråret. Hvorefter de naturligvis er klar til både festivalsæson og efterårsturne. Og det sker med nyt materiale i guitarforstærkerne.
I februar udsender de nemlig deres andet album, der denne gang har fået titlen ’String Fever’. Der var den igen. Feberen. For de har stadig meget svært ved at skjule deres begejstring for det seksstrengede legetøj. Det kunne man f.eks. opleve i et kvarters tid i Go Morgen Danmark på TV 2, da Søren Andersen og Mika Vandborg tidligere på året var inviteret i studiet i anledning af 60-året for Fender Stratocaster’en. Duoen fortalte begejstret om guitaren og havde samtidig premiere på et helt nyt nummer, skrevet i samme anledning - et hyldestnummer til ’Strat’en’, der naturligvis har fået titlen ’String Fever’.

Det er altså endt som titelnummeret på det kommende album, og nu er Electric Guitars klar til at sprede strengefeberen til de danske spillesteder i foråret. De har så meget ild i røven, at de slet ikke kan lade være.

Arrangør: Bygningen
Dørene åbnes kl: 20.30
Billetter: Kr. 120 - INKL. gebyr i forsalg på billetlugen.dk / Kr. 140 i døren.


LIPID i Bygningen VejleFredag 15/5 kl. 20.30 LIPID / Supp. Impalers

Det vejlensiske TRASH METAL band Lipid fejrede 20 års jubilæum sidste år. Og jubilæumsturneen der bragte dem rundt i både ind og udland, gav dem blod på tanden til at tage fat på de næste 20. Og det bl.a. med helt nyt materiale, som hjembyen bliver de første til at lægge
sine hårdføre ører til, når Lipid her er tilbage i Bygningen efter fem år.
Til lejligheden har de valgt deres sønderjyske kollegaer Impalers, som support. De spiller ’Teutonisk thrash metal’ inspireret af bl.a. tyske thrash bands som Sodom, Kreator og Destruction.


Arrangør: Bygningen
Dørene åbnes kl: 20.00
Billetter: Kr. 80 - INKL. gebyr i forsalg på billetlugen.dk / Kr. 100 i døren


Skullclub i Bygningen vejleLørdag 16/5 kl. 21.00 Skullclub

Sæt sejl!! – Skullclub kridter banen op. Med arbejdstitlten ”Gamle Ar, Nye Tænder” udgav Skullclub deres længe ventede debutplade i november 2014, og drager nu på tour bakket op af Promotion Legenden Las Thomsen der bl.a. har arbejdet med Magtens Korridorer, Sort Sol, Volbeat og Carpark North.

Bandet der har to EP’er bag sig fik for alvor branchens opmærksomhed da de slap deres single Ama’r Halshug i Oktober 2013 og siden hen har de finpudset debutpladen og organiseret sig.
Nu er Skullclub klar til at spille de danske spillesteder i gulvet, både i selskab med deres helt egen Kranieklub og resten af det festglade rock Danmark.

Skullclub er bar-slagsmålet mellem Dropkick Murphys og Magtens Korridorer. Troels Bjorholms kompromisløse tekstunivers sammen med bandets medrivende og fandens tunge guitar og banjo riffs, vil få enhver til at synge med og sværge evigt troskab til Kranieklubben. Her kommer nemlig et nyt musikalsk univers galoperende, stilen er hård, energisk og upoleret rock, der er vævet sammen af elementer fra punk, rock og folk, tilsat et touch af sing-along - det hele leveret med et heftigt drive og et umiskendeligt glimt i øjet.

Bandet selv er især inspireret af navne som Skambankt, Motörhead, Kvelertak og tidlig Dropkick Murphys, men Skullclub lyder ikke som andre bands – de har i den grad fundet deres egen stil og plads i det danske rocklandskab, og kan garantere et liveshow der sent glemmes.

Arrangør: Bygningen
Dørene åbnes kl: 20.30
Billetter: Kr. 80,- INKL. gebyr i forsalg på billetlugen.dk / Kr. 100 i døren.


Onsdag 20/5 kl. 19.30 Jan Harbeck quartet, feat. Walter Smith III

Den 36-årige saxofonist Jan Harbeck, emigrant fra Aalborg til jazz-hovedstaden, har en særlig tilgang til musikken. Når den er nærmest hans musikalske sjæl, skal den være nærværende, give ro til fordybelse og nydelse. Det har han sammensat sin kvartet efter. Det har han dannet broderskab med den amerikanske saxofonist, Walter Smith III, om denne aften og på den nyligt udkomne cd/lp.

Musikken skal handle mere om at skabe og formidle følelser end om at præstere på et instrument. Denne tilgang til musik gav Jan Harbeck Quartets første udgivelse æren af en dansk jazz Grammy i 2008. JIVE skrev dengang i forbindelse med en koncert, at musikken ligefrem kunne anbefales til sex i soveværelset! I de forløbne år er Jan Harbeck kommet endnu dybere ind i sin musik. Musikerne, Henrik Gunde, Eske Nørrelykke og Anders Holm, er de samme, som nu kender hinanden helt til bunds musikalsk og kender betydningen af nærvær i musik. Musikken kan være Harbeck-originalkompositioner eller standards. Det gør ingen forskel for Harbeck, blot man søger ind til kernen af materialet og finder den røde tråd. Ellington, Harold Arlen og Astor Piazzolla fra standard-repertoiret får “The Harbeck-Smith touch” på den nye cd, som også præsenteres denne aften.

Jan Harbeck har sunde ambitioner om at komme udenlands med sin musik. Hans musik bliver hørt, spillet og anmeldt godt i nogle af de store europæiske jazz-lande. Det giver muligheder for at lave turneer. Også samarbejdet med den 33-årige amerikanske instrument-kollega, Walter Smith III, varsler den nye internationale tilgang. Walter Smith er en broder i ånden for Jan Harbeck. Også Smith prioriterer fordybelsen og nærværet på bekostning af det musikalske ego. Han er en af den nye generation af store musikere, som er på vej i USA. Han har turneret og indspillet med Terrence Blanchard, Jason Moran, Christian McBride samt Roy Haynes.

De to saxofonister klæder hinanden utroligt godt. De snor sig ind og ud mellem hinanden, kommenterer på udsagnene, fører den musikalske dialog videre og finder ind til essensen af det enkelte nummer. Stadig er det improvisation med melodien i centrum og med små forskydninger og nuancer. Musikken bliver til nydelse for lytteren, som på denne måde indbydes til fordybelse i sit eget indre. Musikken er stemningsfuld “late night mood” og stadig skabt med kærlighed og til kærlighed!

“Engang havde København Ben Webster til at blæse byens sjæl op. Nu har vi Jan Harbeck!”, siger de derovre. Denne aften blæser Harbeck og Walter Smith III liv i Vejles jazzsjæl. 

Arrangør: JIVE
Dørene åbnes kl:
19.00 - koncerten afholdes i Store Sal
Billetter: Kr. 120,- / Medlem JIVE kr. 100,- / Billetsalg i døren      


Lørdag 30/5 kl. 20.30 Big Creek Slim Band

Big Creek har en stemme og feelin’ uden lige og spiller lowdown blues inspireret af bl.a. Muddy Waters, John Lee Hooker og Lightning Hopkins. Når man hører ham synge får man et chok... det går rent ind – er råt og nærværende – han tryllebinder sit publikum!

Big Creek Slim vandt i 2013 prisen som bedste blues act i Danmark ved Danish Blues Challenge. Han er en vaskeægte Blues Hobo og har boet og rakket rundet i Louisiana, Mississippi, Arkansas, Alabama og Tennessee i flere år. I løbet af de sidste ti år har han udviklet sin egen stil, der har dybe rødder i den sorte blues. Utallige rejser med guitaren har bragt ham vidt omkring, og han er i dag bosat i Brasilien, hvor han spiller blues i klubber, barer og på gaden.

 

Arrangør: Crossroads
Dørene åbnes kl:
19.00
Billetter: Se crossroads-vejle.dk

 


JUNI


Torsdag 11/6 kl. 20.00 Hans Knudsens Jumpband

Traditionel jazz

4- mands orkester, der er kendt for deres enorme spillehumør. Bandet har været med på den danske jazzscene i adskillige år. Med rødderne dybt forankret i traditionel  New Orleans tradition bydes der på jazz, jump, rythm-  and bluesmusik, boogie- woogie, rock  soul samt egene kompositioner. Alt spillet med en swingende råsound, der er kendetegnende for Hans Knudsens Jumpband.

Arrangør: Vejle Jazzklub
Dørene åbnes kl:
19.00
Billetter: Kr. 130,- / Medlem Vejle Jazzklub kr. 80,- / Billetsalg i døren   

 


Se andre arrangementer 

Tilbage til toppen

Ved Anlæget 14B
7100 Vejle
Telefon: 75 83 86 77
info@bygningen-vejle.dk