Koncertkalender - siden opdateres løbende...

OKTOBER


Lucy Love i BygningenFredag 31/10 kl. 21.00 Lucy Love
 
Den prisvindende rapper og sanger tager på Danmarks tour med sit visuelle show og unikke blanding af urban, pop og dance.
Med debuten 'Superbillion' fra 2009 med sange som ’No V.I.P. og ’Daddy Was a DJ’ strøg hun ind på P3 og vandt samme år prisen 'P3 Eksperimentet' (P3 Guld). For her var en kvindelig dansk rapper med lyrisk finesse, integritet og et rapflow, man kunne skære sig på. Opfølgeren 'Kilo' fra 2010 blev Lucy Loves kommercielle gennembrud, som vandt to Danish Deejay Awards og indeholdte hittene 'Poison', 'Thunder' og 'Who You Are', og bragte Lucy på en omfattende turné i næsten hele verden.

Med sigi på sin Danmarks tour har Lucy Love også sit seneste og mest personlige album til dato 'Desperate Days of Dynamite', som er blevet skabt medens Lucy har kæmpet med en svær depression og angst. Resultatet er både en beskrivelse af tilværelsens dystre siden men også en hyldest til livet, som bl.a. kan høres på singlerne ’Take Me Back’, ’Prison’ og ’Colours’.
Heldigvis har nedturen ikke forhindret hende i at optræde. Netop på scenen er hun sig selv uden angst og har sit mest ærlige udtryk. ”Hvis jeg kunne spille hver dag, ville det være perfekt.” er hendes egen vurdering.

Arrangør: Bygningen
Dørene åbnes kl:
20.30
Billetter: Kr. 140 - INKL. gebyr i forsalg på billetlugen.dk / Kr. 160 i døren.  
  

NOVEMBER


Lørdag 1/11 kl. 20.00 Cæcilie Norby
                                   - med et Nancy Wilson-repetoire
Genre: Jazz

 

 

Arrangør: JIVE
Dørene åbnes kl:
19.30
Billetter: Billetpris ukendt / Billetsalg i døren   


Torsdag 6/11 kl. 20.00 Aske Jacoby / Engelsholm

 

 

Arrangør: Engelsholm Højskole
Dørene åbnes kl:
19.30
Billetter: Billetpris ukendt / Billetsalg i døren   


I'll Be DamnedFredag 7/11 kl. 21.00 I'll Be Damned

Med op mod 100 live koncerter om året, skal der efterhånden et særligt overbevisende band til at slå benene væk under musikafdelingen i BYGNINGEN. Dette til trods, lykkedes det på imponerende vis for I'LL BE DAMNED på dette års SPOT Festival. De levede til fulde op til beskrivelsen i festivalprogrammet:

",,,Spænd hjelmen, kickstart din scooter og lad rævehalen blafre ubekymret i vinden med walkmanen indstillet på rock af fineste skuffe. I’ll Be Damned ambition er – med stærke riffs og et tungt groove – at fortælle dig, hvorfor du elsker rock’n’roll. De fem erfarne fyre fra Aarhus har på kort tid har skabt et solidt udtryk, hvis eneste benzin er begejstringen over at spille hæsblæsende rockmusik..."

Og hæsblæsende det er det, men samtidig så klippetungt og tight at underkæberne lå i kø henad gulvet i Musikhuset i Aarhus..!

Den etablerede musikbranches købmænd har da også forlængst spottet Aarhusbandet og fluks sørget for at slå kløerne i dem, så det var ikke helt ligetil bare at få en koncertaftale på plads..!
Man skulle liiige afvente resultatet af deres deltagelse i finalen af Karrierekanonen på Smukfest osv osv....Men vi var meget insisterende - nærmest irriterende insisterende - da vi VIRKELIG gerne vil præsentere Vejle for dette suveræne og uhørt fede ROCK band..! Så det håber vi, at I vil tage imod og stole på vores dømmekraft når vi siger.... A MUST HEAR..!!!!!


Arrangør: Bygningen
Dørene åbnes kl:
20.30
Billetter: Kr. 80 - INKL. gebyr i forsalg på billetlugen.dk / Kr. 100 i døren.     
 
Blues i BygningenLørdag 8/11 kl. 20.30 Thorbjørn Risager & The Black Tornado

Genre: Blues

Stemmepragt, personlig lyd og hårdt arbejde. Samt et band, der holder sammen i tykt og tyndt. Succesen for Thorbjørn Risager & The Black Tornado i udlandet og herhjemme er ikke kommet af sig selv. Meritterne på bandets CV tæller bl.a. Danish Music Award og Blueskartellets Ærespris.

”Vores band fungerer pissegodt. Vi brænder alle sammen for det, og der er ikke nogen, der er med på en badebillet. Alle i bandet går til opgaven med en 100% professionel indstilling. Alle yder til fælles-skabet, og alle har opgaver for at få det hele til at lykkes”, lyder det fra Thorbjørn Risager.

Og lige præcis dét kan meget være den lim, der for alvor har bundet det rock-, blues- og soul-dampende ottemandsband sammen i nu mere end et årti, og som har gjort dem til et af landets flittigste og mest efterspurgte livebands og med otte albumudgivelser i bagagen.

Thorbjørn Risager er det naturlige midtpunkt i bandet. Hans rå og udtryksfulde vokal er det brændstof, bandets store bluesmotor kører på. Men det kræver mere end en formidabel vokal at få køretøjet til at ligge i overhalingsbanen. Sangene er olien, og den bliver jævnligt fyldt på og har en kvalitetstyk konsistens. Rytmegruppen er stem-plerne, der aldrig svigter. Gruppens to guitarer udgør det overlegne elektriske udstyr. Og blæsergruppen er det elegante design, der fuldender køreegenskaber og komfort. Bandet har en klar profil med blues, soul og roots-rock - med mange ligheder med en gammel B.B. King-plade: Stor lyd med blæsergruppe!

Arrangør: Crossroads
Dørene åbnes kl:
19.30
Billetter: Kr. 150,- / Medlem Crossroads kr. 120 / Billetsalg i døren          

 


Hanne Boel i Bygningen VejleSøndag 9/11 kl. 15.00 Hanne Boel Trio

Hanne Boel indledte det musikalske år 2014 med at udgive en række nyfundne uudgivede numre fra perioden 1989-2007. Albummet der udkom d. 3. februar bærer titlen ”Outtakes”, og byder på endnu uhørte sangskatte fra sangerindens omfattende karriere.

Ved skabelsen af Hanne Boels mange albums har hun ofte indspillet flere sange, end der reelt var kapacitet til på albummet, og med en naturlig prioritering af Hanne’s egne kompositioner har mange smukke cover-numre og musikalske features aldrig set dagens lys. Men på ”Outtakes” har Hanne Boel selv udvalgt en perlerække af nyfremfundne covernumre, som i mange år har gemt sig på forskellige formater af bånd optaget gennem tiderne fra 1989 til 2007 - en historisk rejse gennem både teknologiens og sangerindens udvikling.

Sangerinden fortæller selv om albummet: ”Nu har vi samlet en del af disse gemte sangskatte til en lille udgivelse. Vi har ikke rørt ved det, der er ikke tilført noget, ikke sunget igen. I tre tilfælde har vi dog måtte mixe, simpelthen fordi der ikke fandtes et mix af de pågældende sange. Dette er med andre ord et indblik i vores arbejdskammer - og hvem ved, om vi har fundet alle de sange der gemmer sig!
”Outtakes” er blevet et yderst homogent album, hvor Hanne Boel lader sin store pop- og rockende røst lyde på en lang række aldrig før udgivede sange. Albummet byder på en masse spændende samarbejder, hvor lytteren tages på en omfangsrig rejse gennem de sidste 20 års musikhistorie, med de mest markante danske og udenlandske sangere og sangskrivere. På rejsens vej møder man både Laid Back, Tim Stahl, og John Guldberg, Muassa Diallo, Jens Runge, Nikolaj Torp, Klaus Menzer, Benjamin Koppel, Carsten Dahl, Frede Ewertt, samt Jacob Andersen m.fl.  Alt sammen produceret og bundet sammen af den legendariske producer Poul Bruun.

På live-fronten dykker Hanne Boel også lidt tilbage i tiden til 2005-2006-2007, hvor Hanne med meget stor succes turnérede i et trio set up med Jens Runge og Vicky Singh - begge på guitar og kor.
Senest høstede Hanne Boel i trio set up en 4 stjernet anmeldelse i Gaffa i forbindelse med Hanne’s dobbelt koncert med Suzanne Vega i Vejle Musikteater i oktober 2013.


Arrangør: Bygningen
Dørene åbnes kl:
14.00
Billetter: Kr. 240 INKL. gebyr i forsalg på billetlugen.dk / Kr. 260 i døren. 

 


Jazz i BygningenTorsdag 13/11 kl. 20.00 Paul Harrinson Band (GB)

Genre: Trad. Jazz

 

 

 

Arrangør: Vejle Jazzklub
Dørene åbnes kl: 19.00
Billetter: Kr. 130,- / Medlem Vejle Jazzklub kr. 80,- / Billetsalg i døren.   


De Dødelige og Den Fjerde Væg i Bygningen VejleFredag 14/11 kl. 21.00 De Dødelige & Den Fjerde Væg

“De Dødelige har nogle tracks, der bare venter på at komme derud af. Vi spår dem en rimelig stor fremtid.” (Jannik Thomsen, Nik & Jay)

Det er ikke kun Nik & Jay, der har forelsket sig i De Dødelige. Deres elektroniske, dystre og melodiske r&b har taget både musiknørder og publikum med storm.
I april udvalgte Soundvenue den drømmende popperle 'Sig Det' til 'Top Track'. Derefter gik det stærkt for duoen, der består af sanger Andreas Ringblom og producer Ulrik Schultz. De tilbragte store dele af 2013 som opvarmning for Marie Key på hendes udsolgte Danmarks-turné.
I efteråret var de igen på tour, denne gang med Nik & Jay, der personligt havde udvalgt duoen som warm up act på deres 'United'-turne.

Nu er duoen klar til at indfri forventningerne med deres anden single 'Langt Væk Herfra', der gæstes af den talentfulde rapper AMRO. Nummeret stammer fra den kommende EP 'OPDAG' og bevæger sig i samme patosdryppende popunivers som 'Sig Det', der trækker på inspiration fra moderne r&b. Som altid med De Dødelige går sang, produktion og stemning op i en højere enhed. Med fokus på musikken og historiefortællingen, kommer menneskerne bag derfor i anden række.

“...Det er historierne, der er vigtige. Ikke os, som kunstnere. Det er derfor, vi hedder De Dødelige. Fordi vi gerne vil væk fra det der med, at popstjerner fremstilles som udødelige. Vi vil gerne vise, at der er plads til gode historier i poppet musik, som ikke nødvendigvis er omsyret af glamour og popikonisering..”

Den Fjerde Væg har med stort melodisk overskud og halvgakkede arrangementer, haft succes med det at skrive dansksprogede sange, der både er en smule sære og enormt elegante. På trods af de til tider småkryptiske sangstrukturer fremstår musikken umiddelbar og let. Forfriskende og fuld af overraskelser. Med debutalbummet ”Drengekys” høstede gruppen flere fem- og seksstjernede anmeldelser i danske medier.

Se frem til en fed aften, hvor velskrevne dansksprogede sange er i fokus.

Arrangør: Bygningen
Dørene åbnes kl:
14.00
Billetter: Kr. 80 INKL. gebyr i forsalg på billetlugen.dk / Kr. 100 i døren.  

 


Sleep Party PeopleLørdag 15/11 kl. 21.00 Sleep Party People

Brian Batzs enmandsprojekt SLEEP PARTY PEOPLE har formået at begejstre verden med sine to fantastiske albums – det selvbetitlede ”Sleep Party People” (2010) samt ”We Were Drifting on A Sad Song” (2012.)

Brian Batz har udforsket et unikt rum i dansk og europæisk musik. Lyden fra det gamle klaver i hans lejlighed, der blandes med en trommemaskine og hans stærkt modificerede stemme har lydt kun som en ting: Sleep Party People. Det er en lyd der har imponeret både herhjemme og i det store udland.

Samtidig har nogle unikke live performance med sit band iført sine mystiske kaninmasker skabt en original og unik stemning, der har gjort, at SLEEP PARTY PEOPLEe har optrådt verden over både alene, men også som support for bl.a. The Antlers, Efterklang og Trentemøller.

Arrangør: Bygningen
Dørene åbnes kl:
20.30
Billetter: Kr. 80 INKL. gebyr i forsalg på billetlugen.dk / Kr. 100 i døren.


Go Go Berlin og The Blue VanFredag 21/11 kl. 20.00 Go Go Berlin & The Blue Van /
                          Supp. Velvet Volume

Prøv li' å hør her..!
Vi synes selv, at vi har fået en fantastisk idé til en "ROCK Reunion Of The year"..! Med slet skjult stolthed, har vi jo for længst annonceret et gensyn med et af Danmarks ubestridt fedeste LIVE bands, de snart legendariske THE BLUE VAN, fredag d. 21, november, og billetsalget er egentlig i gang og det hele kører..! Men pludselig åbenbarede der sig en enestående mulighed, som vi bare var nødt til at efterfølge benhårdt.

Tilbage i 2012 var THE BLUE VAN endnu engang på en omfattende tour, ganske som de har været det siden de startede deres glorværdige karriere tilbage i 90'erne. Men på denne tour tog de et supportband med, som de selv anså for værende et af tidens fedeste nye rock bands: GO GO BERLIN.

Den support tour blev et afgørende springbræt for GO GO BERLINs fremtidige færd, og i dag skal man være både døv og blind, for ikke at have stødt på bandet rundt omkring på landets klubscener og festivaler. For ligesom det også er tilfældet med THE BLUE VAN, har de i den grad knoklet på landevejen. I den forbindelse har de da også besøgt Bygningen en tre gange efterhånden, og med de shows begge bands har leveret her, er de altid velkommen tilbage.!

Jamen HOV, pludselig fik vi et ønske fra GO GO BERLIN, om at komme tilbage til BYGNINGEN, som tak for støtten på deres vej op, og det specifik med netop d. 21. nov. som en af kun to ledige datoer, inden tourbussen for alvor satte kurs mod udlandet. Og hvad var mere nærliggende, end spørge begge bands; "Hey, hvad med en lille kollegial reunion i Bygningens Store sal, og gi' Vejle en ROCK fest, de sjældent har set mage til..?

Og med thumbs up fra begge bands på den, er vi pave stolte over, at kunne præsentere en dobbeltkoncert med GO GO BERLIN og THE BLUE VAN...og det ovenikøbet med opvarmning af de sejeste tre rocktøser i VELVET VOLUME..!


Arrangør: Bygningen
Dørene åbnes kl:
19.00
Billetter: Kr. 200 - INKL. gebyr i forsalg på billetlugen.dk / Kr. 220 i døren.  

 


Dad Rocks i Bygningen VejleLørdag 22/11 kl. 21.00 Dad Rocks!

Bag navnet Dad Rocks! står islandskfødte Snævar Njáll Albertsson. Musikken er inspireret af kunstnere som Bill Callahan, Sufjan Stevens, Why?, The Low Anthem og Sigur Rós. Navnet ’Dad Rocks!’ er mere end blot en leg med betegnelsen ’dad rock’: det er en hyldest til hans børn, idet han i sine tekster beskriver den verden, som de vokser op i.

Debutalbummet Mount Modern blev rost af mange medier, hvor bl.a. Drowned in Sound kvitterede med 9/10 stjerner og erklærede pladen som en af årets bedste. Mount Modern fik desuden airplay på både BBC1 i UK, og Deutschland Radio i Tyskland. Dad Rocks! drog efterfølgende på længere turnéer i Europa og USA. Det nye album, Year of the Flesh, er hans mest ambitiøse til dato og afspejler en kunstner, der bliver ved at vokse som sangskriver. Til indspilningen har Albertsson inviteret mere end 50 musikere i studiet, herunder et pigekor og et helt brass band. Sangen In The Seine blev spillet på den danske radiokanal P3.

Tematisk udforsker Dad Rocks! forskellige aspekter af moderniteten, vores relation til de digitale realiteter i hverdagen, spiseforstyrrelser, ophavsret, mobning og meget mere. Altid oprigtigt men ofte med humor og ironi. Pladen er blevet mixet af den islandske superproducer Addi 800 (Blur, Steve Albini, William Orbit, Björk) og indspillet med hjælp fra den hyppige samarbejdspartner Kenn Hedegaard Eskildsen, der har produceret pladen sammen med Albertsson. Dad Rocks! har netop udgivet en ny video til sangen ’Peers’, som kan ses her: http://youtu.be/V3tgYnJ-Ep8

Koncerterne i Danmark er et led i en omfattende efterårsturné på knap 40 koncerter i bl.a. Storbritannien, Tyskland, Norge og Frankrig. Bl.a. optræder Dad Rocks! på en af Europas vigtigste festivaler for nye bands, nemlig Les Transmusicales i Rennes, Frankrig. 
 

Arrangør: Bygningen
Dørene åbnes kl:
20.30
Billetter: Kr. 80 - INKL. gebyr i forsalg på billetlugen.dk / Kr. 100 i døren.  

 


Mont Oliver i Bygningen VejleTorsdag 27/11 kl. 20.00 Mont Oliver

Mont Oliver har på rekordtid spillet sig ind som et af de nye mere interessante navne på den danske musik scene. Med EPen “19” fra november sidste år har bandet denne sommer vundet publikums hjerter/lagt publikummer ned på de mest toneangivende danske festivaler, herunder både Roskilde, Northside, Spot, Distortion blandt mange flere. Samtidig er udlandet begyndt at røre på sig, og bandet har høstet interesse fra både Japan, USA, Tyskland og UK.

Bandet er i øjeblikket i gang med at lave deres første fuldlængde album, men drager alligevel til efteråret på en måneds turné på de danske spillesteder (se tourplan samt billetlink herunder). Med sig tager de desuden en håndfuld nye sange, som de vil prøve af inden de udkommer.


Arrangør: Bygningen
Dørene åbnes kl:
20.30
Billetter: Kr. 80 INKL. gebyr i forsalg på billetlugen.dk / Kr. 100 i døren.


Blues i BygningenLørdag 29/11 kl. 20.30 Trouble Cats

Genre: Blues

De fire gamle katte er rendt på hinanden igen i en århusiansk baggård og må erkende, at en kat har mange liv. Trouble Cats er tilbage i den oprindelige besætning og rykker ud på scenerne med ny energi og blues, jump og rootsrock for fuld skrue.

Det begyndte i 1987. Årtiet, hvor trommemaskiner, synthesizere, blazere med skulderpuder og cafépublikum med new wave-attituder var tidsåndens fremmeste udtryk. Modreaktionen måtte komme. Og den hed "the blues". Ned til rødderne.

Der var gang i bluesscenen i slutningen af 80'erne. Det er der også i dag. Efter mange år, hvor de fire oprindelige medlemmer af Trouble Cats har haft travlt med andre orkestre og andre job, gendanner de nu det gamle band. Trouble Cats "classic" er tilbage, og kvartetten er spillelystne som aldrig før.

Henrik, Martin, Morten & John. Det lyder som et band, ikke sandt?
Det er det også. Kemien mellem de fire musikere er til stede på samme måde, som da de begyndte at spille sammen for 25 år siden. Dengang var der et eller andet uforklarligt, der fik det hele til at fungere. Der var en direkte hotline til publikums sanser.

Arrangør: Crossroads
Dørene åbnes kl:
19.30
Billetter: Pris ukendt  / Medlem Crossroads kr. / Billetsalg i døren      

 


DECEMBER


Onsdag 17/12 kl. 19.30 Hess- AC-Hess

Genre: Jazz

Arrangør: JIVE
Dørene åbnes kl:
19.30
Billetter: Billetpris ukendt / Billetsalg i døren    


Blues i BygningenFredag 26/12 kl. 20.30 Mike Andersen Band

Genre: Blues

Lad det være sagt med det samme: Mike Andersen besidder en absurd stærk vokal og en ligeså fremragende sceneoptræden.

Aarhusianske Mikkel ”Mike” Andersen er først og fremmest en stærk sanger med en stærk, følsom og indlevende stemme, men hans guitarspil sidder også lige i skabet. Han er ligeså pæredansk, som navnet antyder – men det er musikken langt fra. Mike Andersens store kærlighed til de gamle blueslegender er tydelig, men hans sammensætning af blues og soul er meget hans egen og han beviser helt klart, at man ikke behøver være født i Mississippis sumpe for at spille en gedigen omgang blues.

Mike Andersen er en mand med mange musikalske talenter og hans band består også af en række af smilets bys bedste blues- og soulmusikere.

Arrangør: Crossroads
Dørene åbnes kl:
19.30
Billetter: Kr. 150,- / Medlem Crossroads kr. 120 / Billetsalg i døren        

 


 JANUAR - 2015


Jacob Bellens i Bygningen VejleFredag 9/1 kl. 21.00 Jacob Bellens m. Band

Genre: Pop/folk

 
Manden med en af landets mest karakteristiske stemmer afsøger endnu engang nye musikalske områder, når det Frederik Thaae-producerede album My Convictions udkommer den 22/9 2014.

Med My Convictions har Jacob Bellens lavet det pop album, som han og Frederik Thaae har talt om at lave sammen siden Thaae producerede Murder’s skamroste Stockholm Syndrome album i 2006. Det er pop med højt til loftet, en slags vintage pop med masser af strygere, men hele tiden med Bellens’ stemme i fokus.

I januar 2015 drager Bellens med sit hidtil største band ud på turné - og bandet er et sandt dream team bestående af Ned Ferm, Manoj Ramdas, Jakob Høyer, Jakob Falgren, Nils Grøndahl,
og Bellens selv på klaver.

Bellens siger selv om det kommende album: "Musikalsk er det en meget melodisk plade, hvor strygere, harper, blæsere og diverse percussioninstrumenter spiller en stor rolle for den samlede lyd og den klassiske musiks virkemidler er blandet op med de mere moderne af slagsen. My Convictions er en plade jeg har haft lyst til at lave i mange år, men først har haft overblikket til at skabe nu. Det har været hensigten at kommunikere mit udtryk så rent, tydeligt og 1:1 som det pt er mig muligt. Tekstuniverset er, for visse af sangenes vedkommende, mere personligt, mere letfatteligt end hidtil og melodierne er lysere, mere simple og nok mere ligetil end de før har været."

Efter at have sat sine to bands - Murder og I Got You On Tape - på pause, har Jacob Bellens har kastet sig ud i en meget produktiv solo-fase, der også inkluderer samarbejder med bl.a. Dragonborn (Dicte-titelsangen) og med Kasper Bjørke. Efter I Got You On Tape’s stramt eksekverede art-rock, de elektro-pulserende hits med Kasper Bjørke og Murder’s intime neo-folk, udgave Bellens i 2012 sit første album i eget navn, det jordbundne og organiske The Daisy Age.

Herhjemme skrev pressen om The Daisy Age:

Soundvenue, 5 ud af 6 stjerner: “... mere dragende, charmerende og intim end Bellens’ to andre projekter tilsammen og bekræfter hans vigtighed på den skævere side af dansk musik.”

Information: “Som et særligt imposant egetræ rejser Bellens’ sangskrivning sig altid fra den samme grundstruktur, og man kan gemme sig i skyggen af den. Vegetere. Reflektere. Sukke og stønne under eksistensens vægt.”

Gaffa, 5 ud af 6 stjerner: “ Stemmen fra Murder og I Got You On Tape begår vidunderligt solo-album (...) et prægtigt og overdådigt værk (...) hele det relativt akustisk ladede album synes indhyllet i en særligt fortryllende atmosfære, der byder den ene eventyrlige stemning efter den anden at tage styringen.”

B.T., 5 ud af 6 stjerner: “Èt af årets bedste album (...) en række melodier, der først hypnotiserer lytteren for derefter at tage varigt bolig i sjælen.”

Arrangør: Bygningen
Dørene åbnes kl:
19.00
Billetter: Kr. 140 - INKL. gebyr i forsalg på billetlugen.dk / Kr. 160 i døren.   

 


Rasmus Walter i Bygningen VejleFredag 30/1 kl. 20.00 Rasmus Walter

 

Efter tre stort set udsolgte Tours, samt en masse festivaler i 2013 og 2014 er Rasmus Walter klar med nyt album, og igen klar til at indtage scenerne i 2015.

Rasmus Walter udgiver sit tredje soloalbum 20. oktober, og kan opleves Live med sit band i starten af 2015. Med på Turen tager Rasmus Walter følgende musikere med:

Max Winding: Trommer
Leif Brun: Pedel Steel og Banjo
Martin Birksteen: Keys
Martin Sandberg Kærsgaard: Bas

Med landeplagen ”Endeløst”, satte Rasmus Walter tyk streg under sit talent for at skrive vedholdende og ikke mindst, catchy sange. Siden han i 2011 startede sin solokarriere, er der kommet to albums fyldt til randen med stærke danske popsange, og til oktober udkommer det tredje soloalbum.

Den nye single ”Verden i stå” har et for Rasmus’ vedkommende, lidt anderledes tilgang til sangskrivningen og lydsiden. Sammen med sin faste samarbejdspartner, co-producer Søren Mikkelsen, har man besluttet sig at ryste posen og gå lidt nye veje, og derigennem udfordre processen og det musikalske udtryk.

Rasmus’ sange har længe beskæftiget sig især med afskeden:
" Men i denne sang fejrer jeg kærligheden og mødet - frem for afskeden - som jeg efterhånden har skrevet så mange sange om", udtaler Rasmus Walter.

Første single og musikvideo til sangen ”Verden i stå” er udkommet. Og som altid er det Rasmus’ tvillingebror (og nu også Oscar-vinder), Anders Walter, der har instrueret.

Arrangør: Bygningen
Dørene åbnes kl:
19.00
Billetter: Kr. 195 - INKL. gebyr i forsalg på billetlugen.dk / Kr. 215 i døren.   

 

 


Se andre arrangementer 

Tilbage til toppen

Ved Anlæget 14B
7100 Vejle
Telefon: 75 83 86 77
info@bygningen-vejle.dk