Koncertkalender - siden opdateres løbende...

 APRIL


Onsdag 16/4 kl. 20.30 Rusty / Deed In KarmaArrangør:
Selvarrangør
Dørene åbnes kl: 20.00
Billetter: Billetsalg i døren 


Ulige NumreTorsdag 17/4 kl. 21.00 Ulige Numre

Genre: Rock

Det københavnske rockband ULIGE NUMRE udsendte i august 2013 deres længe ventede debutalbum, NU TIL DAGS. Albummet chartede første uge som nr. 1 på salgslisten. Efter udgivelsen af bandets debut-EP i 2011, der indeholdt P3-hittene København og Navn I Sne, opbyggede bandet på rekordtid en kæmpe fanskare i hele landet, ligesom EP’en blev fremragende modtaget af landets kritikere. Senere vandt bandet både P3 Guld Talentprisen samt en Steppeulv i kategorien. Oplev dem her, levende LIVE, i Bygningen Vejle.

Arrangør: Bygningen
Dørene åbnes kl: 20.30
Billetter: Kr. 130 - INKL. gebyr i forsalg på billetlugen.dk / Kr. 150 i døren.


Maria TimmFredag 25/4 kl. 21.00 Maria Timm

Genre: Pop/Rock

 

Arrangør: Bygningen
Dørene åbnes kl. 20.30
Billetter: Kr. 80 - INKL. gebyr i forsalg på billetlugen.dk / Kr. 100 i døren.

 


Lørdag 26/4 kl. 21.00 Lizzy Stuff

Genre: Rock


The Boys Are Back In Town!
Det legendariske irske rock band Thin Lizzy's sange, som har begejstret rock fans i årtier, lever i bedste velgående. Det bliver understreget, når Lizzy Stuff tænder op for rock kedlerne og kompetent leverer klassikere som Jailbreak, Are You Ready, Cowboy Song og mange flere, med stor respekt for de originale indspilninger.
Bandet har eksisteret siden 2005. I 2013 skiftede de sanger, så det nu er ex. Krackerjack sanger Allan Grønbæk som er frontmand.
Se Youtube-klip her
Lizzy Stuff leverer varen med masser af energi, indlevelse og spilleglæde, så på med rock outfit'et og kom og syng med. Det bliver en kanon rock aften.
Allan Grønbæk (vokal), Nicki Jack (guitar og kor), Henrik Antoniussen (guitar), Lars Weis (bas og kor) og Palle Møller (trommer)

Arrangør: Selvarrangør
Dørene åbnes kl. 20.30
Billetter: Kr. 100  i forsalg på billetto.dk 

 


MAJ


Fredag 9/5 kl. 21.00 Tako LakoTako Lako

Genre: Pop/Rock

Det dansk-serbiske kultband Tako Lako har de seneste par år oplevet stigende succes i Danmark og udlandet med deres psykedeliske gypsybeats og euforiske energiudladninger på scenen.
I 2013 kunne de bl.a. opleves på Sziget Festival i Ungarn, SXSW i Texas samt på et utal af festivaler, spillesteder og klubber i England og Skandinavien; sidst på Train i Århus, hvor de performede med Shantel & The Bucovina Club Orkestar. Tako Lako vandt endvidere en Danish Music Award i tirsdags for andet år i træk, sidste gang for ‘Årets Danske World Track’ og i år for ‘Årets Danske World Livenavn’. I 2012 udgav bandet deres anmelderroste debutalbum 'Through the Mud' (Sony Music), og de er nu i gang med at færdiggøre deres andet udspil. 'Pulse Riddle' udkommer til maj, og vil ifølge bandets forsanger, Ognjen Curcic, være “langt mere in-your-face og aggressivt end det forrige album. Flere bombastiske beats og psykedeliske eksperimenter. Det er den skive som alle Tako Lako fans har ventet på.” I forlængelse af pladeudgivelsen er Tako Lako også klar med de første koncertdatoer til en forårstourné, der bl.a. tager dem forbi Studie 2 i DR Koncerthuset…..OG Bygningen i Vejle..!

Arrangør: Bygningen
Dørene åbnes kl:
20.30
Billetter: Kr. 80 - INKL. gebyr i forsalg på billetlugen.dk / Kr. 100 i døren.

 


Blues Jamboree

Lørdag 10/5 kl. 20.30 Blues Jamboree 

Genre: Blues

Vi gentager succesen fra i fjor Blues Jamboree CD-release tour

Blues Jamboree: Peter Nande, Tim Lothar, Svante Sjöblom, Paul Banks, Hugo Rasmussen, Troels Jensen, HP Lange, Mik Schack. Blues Jamboree: Peter Nande, Tim Lothar, Svante Sjöblom, Paul Banks, Hugo Rasmussen, Troels Jensen, HP Lange, Mik Schack

Blues Jamboree holdet har udvalgt numre fra forrige års optagelser og færdiggjort den første cd med holdet.
Denne aften er samtidig en del af Blues Jamboree holdets cd-udgivelses tour.

Arrangør: Crossroads 
Dørene åbnes kl: 19.30
Billetter: Kr. 170 / Medlem Crossroads kr. 120 / Billetsalg i døren


Faun Legacy og Indian CaneTorsdag 15/5 kl. 21.00 Faun Legacy / Indian Cane

Genre: Pop/rock


 

 

Arrangør: Bygningen
Dørene åbnes kl:
20.30
Billetter: Gratis adgang


The Great DictatorsFredag 16/5 kl. 21.00 The Great Dictators

Genre: Folk/Rock

THE GREAT DICTATORS er et 7 mand stort københavnsk folk/rock-band der stilmæssigt er blevet sammenlignet med store kunstnere som Tindersticks, Nick Cave, Leonard Cohen og The National.
Men de fornemme referencer til trods, har de formået at skabe en helt særegen blanding af Americana-varme og nordisk melankoli, som rummer store følelser og skæve instrumenter. Så der bliver spillet på både sav, banjo, autoharpe, mandolin og harmonika. Forsanger Dragut skriver sangene og synger sine uhøjtidelige kærlighedstekster med en dyb og intens vokal.

The Great Dictators kører en kompromisløs gør-det-selv-stil, og har en trilogi af selvproducerede, selvudgivne og anmelderroste EP'er bag sig, der alle udkom i 2012.
I november 2013 udgav bandet så endelig singlen ’Sleep’ fra det kommende debutalbum ’Liars’, som rammer gaden i februar 2014.  Musikvideoen til ’Sleep’ er instrueret af den talentfulde instruktør Søren Peter Langkjær Bojsen og følger et bizart kærlighedsdrama gennem Londons gader.

På trods af den korte levetid har bandet flere musikvideoer, airplay på P6 Beat og over 30 koncerter bag sig. Blandt andet som support for amerikanske ’Low’, engelske Veronica Falls og canadiske Daniel Lanois og Great Lake Swimmers

The Great Dictators har fået mange gode anmeldelser, bl.a. skriver Diskant om nummeret ”When I Waltz”: "Det er meget overbevisende, det der præsteres, og man lader sig let rive med, som var det et band med ti års erfaring og et enormt bagkatalog. The Great Dictators har et imponerende og stærkt udtryk, og (…) har allerede bevæget sig op på en vældig høj kvalitet, der er yderst anbefalelsesværdig." Og Lytter.dk skriver følgende: "The Great Dictators runger helt om i baghovedet (…) Den dybe røst fra forsanger Dragut Lugalzagosi sætter prikken over i’et i bandets lydunivers, og med instrumenter som bl.a. sav, autoharpe, banjo, mandolin og harmonika, er det simpelthen musik, som man ikke må gå glip af."

Arrangør: Bygningen
Dørene åbnes kl:
20.30
Billetter: Kr. 80 - INKL. gebyr i forsalg på billetlugen.dk / Kr. 100 i døren.  

 


Girls In AirportsTorsdag 22/5 kl. 19.30 Girls In Airports

Genre: Jazz

 

Jazzen opstod helt tilbage i begyndelsen af 1900-tallet. Det er en betragtelig alder for en kunstform, som flere gange har været spået en hurtig død. Jazzen overlever hver gang i kraft af, at nogle (unge) jazzmusikere finder energien, inspirationen og timingen til at gå nye veje.

Sådanne musikere er der i orkestret “Girls in Airports”. Orkestret har en solid base i jazzen og er så taget på opdagelse i verden - bogstaveligt talt - for at finde inspiration. De unge danskere har rejst og spillet i Europa, Asien, Syd- og Nordamerika. Det giver et helt specielt syn på musik at spille med fx kinesiske musikere. Disse inspirationer har “Girls in Airports” inkorporeret i deres version af nutidig (dansk) jazz. Resultatet er overbevisende. Tre cd’er er indtil nu udgivet.

Gruppens musik kan høres i radioen (og købes) uventede steder som fx Moskva og New Zealand. Der er efterspørgsel efter “GIAP” fra mange steder, hvor kyndige kendere befinder sig.

Arrangør: JIVE
Dørene åbnes kl:
19.00
Billetter: Kr. 120 / Medlem Jive kr. 100 / Billetsalg i døren      


Kim Nørgaard - Nyt comedyshowFredag 23/5 kl. 20.00 KIM NØRGAARD er Super Elite Motionisten

Genre: Stand up

”Motion på motionistniveau er jo gået over gevind. Alt skal trackes på Endomondo, Garmin eller lign. og selvfølgelig deles på de sociale medier – som i hele tiden!”
Kim Nørgaard er tilbage med et nyt comedyshow. Et show, hvor alt er tilladt. Et show, hvor blandt andet motion og den overdrevne udvikling, den har taget, får en kærlig overhaling.
”... man bliver jo forbavset, når ens 8-årige søn står i stuen med en hulahopring og forsøger at få sig en
sixpack..”
Kim Nørgaard befinder sig i midt trediverne, hvor hans jokes får et naturligt afsæt. Skæve og sjove vinkler
fra en mand med kone gennem 20 år og en bagage på tre børn, som meget snart rammer teenagealderen.
Besynderlige observationer og hverdags-problematikker går heller ikke ram forbi i dette show. Kim lover
en masse jokes, som kun har ét formål – nemlig at underholde dig fra start til slut.

Arrangør:
Selvarrangør
Dørene åbnes kl:
19.30
Billetter:
 Kr. 100 + gebyr i forsalg på Billetto / Kr. 130 i døren.

Se andre arrangementer 

Tilbage til toppen

Ved Anlæget 14B
7100 Vejle
Telefon: 75 83 86 77
info@bygningen-vejle.dk